Jaarlijkse wissel service zit inbegrepen in de prijs

Wil je graag meer variatie mogelijkheden in jullie kunst of groenbeleving op de werkvloer? Misschien wil je elk nieuw (school)jaar aangrijpen om een nieuw thema of gedachtegoed te communiceren? Of wilt u uw showroom, winkel of horecagelegenheid – op hele simpele en betaalbare manier laten mee veranderen met de seizoenen? Dit kan allemaal! Ook belangrijk voor degene die moeite hebben met kiezen – inbegrepen in de prijs van de gekozen collectie mos schilderijen en plant schilderijen – is een jaarlijkse wissel mogelijkheid. Uiteraard is het ook mogelijk om kunstwerken frequenter of tussentijds te wisselen. Eenvoudig, flexibel en zeer betaalbaar! Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan voor duurzame groene kunst.  

Onze Collectie MOS Schilderijen

Een collectie bijzondere mos schilderijen is een eyecatcher in elke binnenruimte! Een vast maandelijkse bedrag, 100% onderhoudsvrij en een gratis wisselservice elke 12 maanden. Is het voor jullie locatie belangrijk dat het seizoensbeeld zich elk kwartaal aanpast om zo de sfeer van het seizoen naar binnen te halen? Elke 3 maanden de mosschilderij collectie mee laten veranderen met het nieuwe seizoen heeft slechts een kleine meerprijs. Meer dan alleen de wow-factor, mos schilderijen onderscheiden zich ook door hun functionele voordelen. 

Onze Collectie Plant Schilderijen

Natuurlijk kunt uw collectie plant schilderijen vergroten of verkleinen naar wens – onze wisselservice betreft enkel de planten. Om u als klant te voorzien in een stukje extra groen garantie heeft u de mogelijkheid om 1 keer per jaar kostenloos nieuwe planten de bestellen voor uw plant schilderij. Wij recyclen planten en voorzien u van een nieuwe compositie. Deze bezorgen en installeren we. Meer dan alleen een eye catcher, plant schilderijen onderscheiden zich ook door hun minimale onderhoudsbehoefte en functionele voordelen. 

90 dagen proef periode

Welke kunst werkt in welk kantoor en hoe staan de medewerkers hier tegenover? Vragen die pas beantwoord kunnen worden op het moment dat je de kunst hebt.

**Alle kunstuitleen contracten hebben een duur van 12 maanden. 
**Alle nieuwe klanten kunnen kostenloos opzeggen in de eerste 90 dagen. 

Maak een afspraak Offerte Aanvragen

Dark section with content left

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Add Any content here