Het interieurdecor mee veranderen met de seizoenen?

Het interieur op simpel en effectieve manier mee veranderen met de seizoenen? Wij adviseren je graag. Elke seizoen heeft zijn eigen charmes. Het is dan ook altijd goed om de kwaliteiten van de seizoenen terug te laten komen in de decoratie van jouw zakelijke interieur. Met een collectie aan fraaie mosschilderijen en seizoensdecoraties zorgen wij altijd voor de passende sfeer en geven wij elke binnenruimte nét dat beetje extra uitstraling. Onze groen kunstenaars weten als geen ander dat kleine aanpassingen en enkele nieuwe decoraties jouw interieur en aankleding – een compleet nieuwe en frisse uitstraling kunnen geven. Bij Moss Painting vind je unieke seizoensdecoraties in vele kleuren en stijlen! Als producent en leverancier van seizoensdecoratie hebben we ruim 10 jaar ervaring met het aankleden van een grote verscheidenheid aan locaties en evenementen. Aangezien wij alle mosschilderijen, moswanden en decoraties zelf produceren is maatwerk voor ons geen probleem.

3.0.3 Winkels Een echt groen decor ook waar er geen natuurlijke lichtinval is.

WINKEL EN SHOWROOMS

Elke 3 maanden uw retail omgeving in een handomdraai veranderen naar het volgende seizoensbeeld. Met onze wisselende collectie ‘seasons’ vervangen wij elk kwartaal de collectie mos schilderijen op jullie werkplek. 

Vanaf 25 euro per maand
2.1.2 Bolmos Mosschilderijen. Thuis of op kantoor. Te huur of te koop 2

OP HET KANTOOR

Het interieurdecor mee veranderen met de seizoenen? Onze mos kunstenaars weten als geen ander dat kleine aanpassingen en enkele nieuwe decoraties jouw interieur en aankleding – een compleet nieuwe en frisse uitstraling kunnen geven. Wij adviseren je graag.

Vanaf 25 euro per maand
7.0.6 Wederverkoop mosschilderijen Woonwinkels en Meubelshowroom

Hospitality en HOTELS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Vanaf 25 euro per maand
2.1.2 Bolmos Mosschilderijen. Thuis of op kantoor. Te huur of te koop 2

RECEPTIE EN WACHTKAMER

Het traditionele bloemen boeket dat je bij elke zakelijke entree of receptie vindt – is toe aan een stukje vernieuwing. Kijkend naar de kosten, duurzaamheid en sfeerbeleving doet een fleurig mosschilderij niet onder voor de concurrentie. Informeer naar de mogelijkheden.

Vanaf 25 euro per maand
2.5.6 Rendiermos 2 Tone Famous Symbols

Scholen en verzamelbouwen

Geen traditionele kerstbomen, maar stijlvolle winter decoratie en eyecatchers die in 1 klap een ruimte kunnen transformeren. 100% gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Simpel, elegant en subtiel. Geheel zonder onderhoud. Zowel te koop als te huur.

Vanaf 25 euro per maand

Benieuwd hoe wij uw omgeving kunnen vergroenen?

Voor iedere klant een persoonlijk advies. Onze specialist komt geheel vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak op locatie!