Eindeloze mogelijkheden

Wat is gepreserveerd groen precies?
Gepreserveerd groen is een tuinbouw wonder. Het is een innovatie waarmee u zonder gedoe en onderhoudskosten kunt genieten van alle voordelen van kamerplanten. Het grootste voordeel van gepreserveerd groen is dat de flora en fauna 100% natuurlijk zijn en toch geen onderhoud nodig hebben! 

Een trend die zich snel verspreid in huizen, kantoren, showrooms en openbare gebouwen, want gepreserveerde planten verfraaien en behouden het decor en de sfeer van de ruimte waarin ze zijn geplaatst. Diverse bloemen en planten worden gepreserveerd met behulp van een gespecialiseerd proces dat hen in staat stelt hun natuurlijke uiterlijk en gevoel lange tijd te behouden zonder dat er lucht, aarde of zonlicht nodig is; af en toe afstoffen en je bent klaar om te gaan!

Mogelijkheden met gepreserveerd groen

Wanneer je een stukje natuur in huis of op kantoor brengt, vraagt ​​dat om de juiste combinatie van fantasie en praktische toepassing. Afhankelijk van uw ruimteconfiguraties en persoonlijke voorkeuren, kunt u kiezen voor een van de vele installaties voor behoud van natuur hieronder.

Prachtig bewaard gebleven verse bloemen
Geconserveerde bloemen zijn niet te onderscheiden van verse bloemen vanwege hun esthetische aantrekkingskracht, gladde textuur en zacht natuurlijk gevoel. Van de reguliere roos tot exotische soorten zoals hortensia en anjer, de collectie is breed en gevarieerd. Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren of de symboliek geassocieerd met bloemen, kunt u kiezen voor meerdere installaties zoals hangende / hangende installaties, deurkransen, koepels, muurhangers en sokkels.

Levendig planten en gebladerte
Geconserveerde folie omvat in wezen vulstoffen, bladeren, takken en groen. Voeg pittige botanische accenten toe aan uw ruimte met sierlijk, realistisch bewaard gebleven gebladerte. Plaats ze in de lobby, atrium of gang; waar je ook voor kiest, ze geven een gevoel van levendigheid en zijn een geweldige aanvulling op elke kamer of specifieke locatie!

Prachtig mos
Gedroogde en geconserveerde mosvariëteiten zijn onder meer poolmos, platmos, rendiermos en nog veel meer. Geconserveerd mos kan de gebouwde omgeving helpen verbeteren, zowel esthetisch als functioneel. Als het gaat om installaties, kunt u kiezen uit eenvoudig tot dramatisch, inclusief op maat gemaakte en gemerkte mosmuren, zichtverbergende keukenpanelen, verticale tuin op de binnenplaats / patio, moskunst voor het accentueren van de rustieke landelijke look en meer.

Verleidelijke bomen
Geconserveerde bomen helpen om een ​​sfeer te creëren die een of meer kenmerken belichaamt: status, bevrijding, levendigheid, opwekking, glamour of prestatie. Of je nu de ruimte wilt onderdompelen in een tropische sfeer, woestijnatmosfeer of een vakantiesfeer, je kunt kiezen voor de installatie van jouw keuze. Maak een keuze uit onze selectie palmen, planten en bomen!

Hoe doen we het?
Geconserveerd groen brengt een uitgebreid proces met zich mee. Vers geoogste planten worden behandeld met een plantaardige en 100% biologisch afbreekbare conserveringsvloeistof. De vloeistof vervangt het sap en water in de plant en vormt een stilstaand beeld van de natuur om onze prachtige verticale muren te creëren.

Ons unieke balseming proces geeft de planten een langdurig natuurlijk uiterlijk. In feite blijven onze bewaarde verticale mos-tuinen jarenlang onveranderd zonder water te geven en zijn ze praktisch onderhoudsvrij. Noch de planten zullen groeien, noch zullen ze hun frisheid en esthetische aantrekkingskracht verliezen. Het enige onderhoud dat u ooit nodig zult hebben, is af en toe afstoffen.

Mos-schilderijen.nl is leverancier van gepreserveerd groen. 
We zijn gespecialiseerd in gepreserveerd mos en groen om eenvoudige kamers te transformeren in levendige ruimtes.

× Vragen? WhatsApp met ons!