Mos op de beurs

Hoe ontwikkel in je een succesvolle beursstand?

Een succesvolle beursstand kan u helpen om meer klanten te werven, meer verkopen te doen en uw branding te verbeteren. Jaarlijks worden er op beurzen vele duizenden zakelijke deals gesloten. Betekent dit dat elke beursstand evenveel kans heeft om een ​​aantrekkelijke ROI te behalen? Zeker niet. Het succes van een beurs hangt in grote mate af van de manier waarop u uw stand ontwerpt. Studies tonen aan dat meningen in slechts een tiende van een seconde kunnen worden gevormd, daarom zijn eerste indrukken zo belangrijk op beurzen. Het grootste deel van deze opinievorming heeft betrekking op het ontwerp, dus tijd en middelen besteden aan het ontwikkelen van uw beursstand kan een groot verschil maken in uw succes.

In deze blog bekijken we enkele effectieve ontwerpstrategieën voor beursstands. Of je nu een beginner bent of een pro – in dit dynamische werkveld zijn er altijd veel nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Door met uw ontwerp een buzz te creëren op beurzen, trekt u meer aandacht en behaalt u een beter rendement op uw investering. Laten we beginnen.

Maak het interactief

Houd bezoekers bij uw stand door iets interactiefs te doen. Dit geldt vooral als de enige medewerkers op uw stand al met andere mensen praten. Dit kan bij sommige bedrijven lastig zijn, vooral als u geen tastbare producten en services maakt, maar elke organisatie kan een activiteit bedenken waaraan bezoekers van beurzen kunnen deelnemen. U kunt bijvoorbeeld touchscreens in uw ontwerp opnemen waarmee bezoekers toegang kunnen krijgen tot informatie over de producten en diensten die voor hen het meest van toepassing zijn. U kunt ook een hands-on display toevoegen dat het nut van uw producten laat zien.

Creëer een herinnering

Aan het einde van een beurs zijn de meeste mensen langs zo veel kraampjes gelopen dat ze er nauwelijks een handjevol kunnen onthouden. Daarom is het zo belangrijk om een ​​ervaring te creëren waardoor je stand opvalt tussen de massa. Deze ervaring helpt bezoekers om de missie en doelen van de organisatie op een echte en persoonlijke manier te ervaren.vIs er iets dat u kunt doen om uw standbezoekers te helpen uw missie en wat u probeert te bereiken beter te begrijpen? Kunt u een ervaring bieden die hen zal helpen de waarde van uw producten en diensten te waarderen?

Creëer een natuurlijke stroom

Zorg er bij het ontwerpen van uw opvallende beursstand voor dat u een lay-out analyseert die van nature stroomt terwijl bezoekers er doorheen lopen. Ken uw dimensielimieten en bedenk wat u wilt dat bezoekers als eerste, tweede en laatste zien. Neem een ​​gebied op waar bezoekers opzij kunnen gaan om voor een langere periode met medewerkers te praten als ze geïnteresseerd zijn in meer informatie of een transactie willen regelen.

Ontwerp ook een gebied voor sociale media.
U krijgt een grotere ROI op uw beurservaring als u deze kunt gebruiken om een ​​buzz op sociale media te creëren. Als het ontwerp van uw beursstand een gebied laat zien waar bezoekers foto’s van zichzelf willen maken, wordt uw stand weergegeven op sociale media. In wezen zullen uw bezoekers marketing voor u verzorgen. Groene muren zijn geweldige selfie-achtergronden, vooral als je je logo in het ontwerp verwerkt. Neem contact op met een van onze experts voor meer informatie over het personaliseren van een groene muur.

Gebruik verlichting in uw voordeel

De verlichting in beurshallen vaak fluorescerend en ver boven je. Warm uw beursstand op door uw eigen verlichting te installeren.Meerdere gekleurde lampen kunnen storend zijn voor de ogen, dus gebruik ze minimaal. Houd in plaats daarvan uw verlichting eenvoudig en beperk deze tot koele of warme tinten. U kunt schijnwerpers of spots gebruiken om bepaalde delen van uw stand te markeren. Zorg er wel voor dat uw verlichting de mensen die aan de stand werken of de stand bezoeken niet onbedoeld verwarmt. Ze comfortabel houden zou een hoge prioriteit moeten hebben.

Voeg een groene (mos)wand toe aan het ontwerp

Klinkt deze situatieschets u bekend? U bevindt zich in een gigantische conferentiezaal en stand na stand is versierd met strakke, glanzende graphics, computerschermen en gladde oppervlakken. Het is luid en hectisch en je kunt snakt naar een rustige omgeving,  al is het maar voor een paar minuten. Door een groene muur te plaatsen op uw beursstand, kunt u een natuurlijke en aangename omgeving creëren voor bezoekers. . 

Een muur van prachtig groen staat in schril contrast met de glanzende, grafische oppervlakken op elke andere stand. De textuur en kleuren trekken ogen aan en mensen worden aangetrokken door de natuur die op de meeste displays lijkt te ontbreken. Groene wanden zijn niet alleen aantrekkelijk, ze zijn ook veelzijdig en gemakkelijk te vervoeren. Moswanden zijn onderhoudsvrij, relatief licht van gewicht en ze kunnen in elke gewenste vorm of maat worden ontworpen. 

Zoals u kunt zien, zijn er veel dingen die u kunt doen om een ​​opvallende stand te creëren voor uw volgende beurs. Door strategisch te zijn over uw ontwerp, inclusief praktische ervaringen en iets unieks en anders te doen, trekt u meer bezoekers en houdt u ze daar langer. Neem voor meer informatie over hoe verticale tuinen en moswanden uw standontwerp kunnen transformeren, contact op met Mos-schilderijen.nl

× Vragen? WhatsApp met ons!